linex-450x450

Линекс
16 капсули

Линекс може да се користи за да се одржи рамнотежата на цревната микрофлора и да се помогне во отстранувањето на дигестивни проблеми. Првпат е создаден во 1982, така што Линекс има повеќе од триесетгодишно клиничко искуство. Целосно е природен, без додаток на адитиви, и не содржи глутен.4

Дознајте повеќе
linex-forte-450x450

Линекс Форте
14 капсули

Линекс Форте: Има стопати поголема концентрација на пробиотската бактерија од Линекс што го прави поефикасен во превенцијата и лекувањето дијареа и надуеност.

linex-junior-450x450

Линекс Јуниор
10 кесички

Линекс Јуниор е пробиотски додаток наменет за бебиња и деца до 12 години. Содржи Bifidobacterium BB-12, еден од соевите на бифидобактерии кои се клинички најиспитувани бактерии.

linex-baby-450x450

Линекс Бејби перорални капки
8 ml

Неодамна пуштени во продажба, Линекс Бејби пероралните капки на родителите им понуди еден полесен начин за давање на пробиотикот. Овие капки може лесно да се додадат во млеко или во храна и се погодни за бебиња меѓу 0-12 месеци и за мали деца на возраст од 1-3 години.

Дознајте повеќе

Ресурси

Во нашето тело постојат меѓу 10-100 трилиони...

Пробиотиците се дефинираат како „живи микроорганизми што, кога се земаат во...

Можат ли пробиотиците да го подобрат здравјето на децата?

Ние имаме производи Линекс Бејби и Линекс Јуниор кои се специјално наменети за деца.

При патување често се добива дијареа и секоја година има...

Пробиотиците може да бидат корисни сопатници, бидејќи тие...