linex-img
photo-balance

Надворешна и внатрешна рамнотежа

Идеална рамнотежа: Нашата цревна микрофлора има големо влијание врз нашето здравје. На неа влијаат многу фактори, какви што се: исхраната и начинот на живот. Нашите совети за здрава исхрана, вежби и пробиотици може да ви помогнат да постигнете здрава рамнотежа одвнатре и однадвор.

Дознајте повеќе
3.3-company-heritage

Историјат на компанијата

Историјат на компанијата: Сандоз(Sandoz), со својот бренд Линекс е лидер во производство на пробиотици повеќе од 30 години.

linex-forte

Линекс производи

Линекс производи: Линекс палетата на пробиотици може да ви помогне во нормализирање и постигнување рамнотежа кај возрасни и кај деца.

1.0-probiotics-and-family

Пробиотиците и вашето семејство

Пробиотиците и вашето семејство: Пробиотиците не се погодни само за здравјето на возрасните; тие исто така, го штитат и здравјето на децата. Формирањето на цревната микрофлора по раѓањето влијае врз здравјето на лицето во текот на целиот негов живот.

Дознајте повеќе

Ресурси

2.3.1-about-probiotics Во нашето тело постојат 10-100 трилиони….

Пробиотиците се дефинираат како „живи микроорганизми што, кога се...

linex-baby-600x600 Сите ние сакаме да се чувствуваме заштитено, без разлика што правиме или планираме....

Линекс пробиотиците помагаат во нормализирање и рамнотежа на цревната микрофлора.

2.0-resources3 При патување се добива дијареа и секоја година има...

Пробиотиците може да бидат корисни сопатници, бидејќи тие...