2.3.1-about-probiotics

За пробиотиците

Рамнотежа одвнатре: Пробиотиците се живи микроорганизми или корисни бактерии. Кога се консумираат во соодветни количини, помагаат во нормализирање и обновување на цревната микрофлора и помагаат при дигестивни нарушувања какви што се дијареата, надуеноста и констипацијата. Исто така, помагаат при заштитата на здравјето на бебињата и на малите деца.

Дознајте повеќе
2.0-ease-stress

Ослободување од стрес и постигнување рамнотежа

Идеална рамнотежа: И најмалите промени, какви што се промените во исхраната и физичката активност, може да го намалат стресот и да ја подобрат благосостојбата на човекот.

2.0-15-need-to-know-facts

15 факти што треба да се знаат

Идеална рамнотежа: Еве неколку корисни факти и бројки што ќе ве направат желни за повеќе знаење.

Дознајте повеќе

Ресурси

2.3.1-about-probiotics Во нашето тело постојат 10-100 трилиони…

Пробиотиците се дефинираат како „живи микроорганизми што, кога се...

linex-baby-600x600 Сите ние сакаме да се чувствуваме заштитено без разлика што правиме или планираме...

Линекс пробиотиците помагаат во нормализирање и рамнотежа на цревната микрофлора.

2.0-resources3 При патување често се добива дијареа и секоја година има...

Пробиотиците може да бидат корисни сопатници, бидејќи тие...